GüncelModaYaşam

2022-23 Sonbahar/Kış Modası

 

2022-2023 Sonbahar/kış modası siz kadınların en çok merak ettiği konular arasında olduğunu biliyoruz. Bilinclikadin.com olarak sizler için yeni sezonun modası için birbirinden güzel ve şık kombin önerilerini bir araya getirdik..

Birbirinden trend, salaş, rengarenk, çiçekli parçalarla sonbaharda yine göz dolduruyoruz. 2018-19 sonbahar kış trendlerini incelemeye başlayalım bu sezon kadınlar rahatına oldukça düşkün renkli pliseli şişme montlar, kadife kabanlar göze çarpıyor.

Soğuk günler yaklaşırken içimiz ısıtacak yünlü kazak ve hırkalar bu sezonda bayanların en çok tercih ettiği parçalar arasında olacağından hiç süphemiz yok.

Çiçekli desenli, salaş, pliseli elbiseler sonbaharda da kadınlara renkli günler yaşatacak gibi görünüyor. Pembeler, morlar canlı renkler göze çarparken renkli çoraplarda dikkat çekiyor.

Deri, leoparlar desenler bu sezonun vazgeçilmezleri arasında yerini alırken leoparın iddalı duruşu derinin kendine has havalı ve vamp kadın görünümü kadınları ve karşı cinsi cezbederken yine en çok tercih edilenler arasında.

İş hayatının iddalı kadınları bohem tarzı takım elbiseleri ve bol pantalonları ile dikkat çekiyor.

Kürkün asaleti ve zengin duruşu bu sezonda kadınları cezbedecek en şık parçalardan biri. Canlılara zarar verilmeden suni kürk kullanımı tüm hayvanseverlerin olduğu gibi bilinçli kadınlar ailesi olarak bizimde önem verdiğimiz bir konudur. Alışverişlerinizde gerçek kürk almamaya özen göstermeniz temennisi ile.

Genç, çiçekli ve çılgın kot montlarda bu sezon reyonlarda sıkça karşılaşacağımız parçalar arasında. Birbirinden farklı tarzlara ve 7 den 70e her kesime hitap ediyor.

Genç hanımlarımızı da Sonbahar aylarında unutmuyoruz. 2-3 renkli yağmurluklar ve renkli şişme montlar sezonun gözdeleri arasında olacak.

Bayanların en çok önem verdiği ve en sevdiği kombin parçası ayakkabılara geldik. 2018-19 trendinde ayakkabılarda çılgınlık yine diz boyu. Çorap çizmeler, çiçekli çizmeler spor ayakkabılar, taba rengi zımbalı botlarla bu sezon oldukça iddalı geçiceğe benziyor.

 

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu