Sağlık

Liposuction Fiyatları

Özellikle kadınların uyguladıkları bir işlem olan Liposuction, bölgesel zayıflama amacıyla tercih edilen, vücuttaki fazla yağ dokusunu alan bir işlemdir.

Liposuction, tarafımızca sık yapılan operasyonlardan biridir. Bölgesel zayıflama isteyenlerin tercih ettikleri bir yöntem olan Liposuction, daha iyi bir vücut şekline sahip olmanızı sağlayacaktır. Yağ aldırma olarak bilinen ve bölgesel olarak zayıflamak isteyenlerin tercih ettikleri bu yöntem genellikle karın, basen, kalça gibi inatçı bölgelere uygulanmaktadır. Uzman doktorlarımız tarafından yapılan Liposuction işlemi, kesinlikle bir zayıflama işlemi değildir. İşlem, bölgesel incelme sağlamakta ve vücut hatlarını belirginleştirmeyi amaçlamaktadır. Herhangi bir sağlık problemi olmayan kişilere uygulanan bu yöntemi uygulamayı tercih etmeniz durumunda öncelikle sizler için birtakım testler yapmaktayız.

Liposuction ile Bölgesel Zayıflayın

Bölgesel zayıflama amacıyla yapılan liposuction, kişinin şikayetçi olduğu bölgelere yapılmaktadır. Bir türlü kurtulamayacağınız fazla yağlardan bu yöntem ile kurtulabileceksiniz. Bölgesel zayıflama için Liposuction, her yaş grubuna uygulamaktayız.

Sizlere operasyondan sonra uygulamanız gereken egzersiz ve diyet ile ilgili de birçok öneride bulunacağımızdan emin olabilirsiniz. Kişinin uygulamadan sonra sık sık kilo alıp vermemesi, istikrarlı bir yaşam şekli son derece önemlidir. Doğum sonrası sarkmalarda etkili olmayan Liposuction yönteminden sonra kişiye özel olarak tasarlanmış korseleri kullanmanızı önermekteyiz. Kişi kısa bir süre sonra günlük rutinlerine devam edebilir hatta egzersiz yapabilir. Real Estetik ile iletişime geçerek liposuction fiyatları hakkında detaylı bilgi almanız mümkündür. https://www.realestetik.com/turkiyede-yapilan-estetik-tedavilerinin-en-guncel-ve-ortalama-fiyatlari/ adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu