Yaşam

Ceviz Fidanı Denince Görkem Fidancılık

Ceviz yetiştiriciliği her geçen yıl daha yüksek verimliliğe sahip bir şekilde ülkemizde ilerlemektedir. Türkiye’de ceviz fidanı dikimini desteklemek amacı ile ceviz fidanı yetiştiriciliği yapan firmalardan alınan sertifikalı ceviz fidanları bu anlamda büyük öneme sahiptir.

Ülkemiz ceviz yetiştiriciliği konusunda dünyanın dördüncü ülkesi olarak bilinmektedir. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalar ülkemizin ceviz yetiştiriciliği alanında elde etmiş olduğu başarıyı net bir şekilde ortaya koymaktadır.

Bahçelerinizde yetiştirmek üzere ceviz fidanı almak istiyorsanız Görkem Fidancılık tarafından üretilen fidanları Tercih edebilirsiniz. Ceviz dahil olmak üzere farklı birçok meyve fidanı burada bulabilirsiniz. En kaliteli meyveler alabilmeniz için üretilen ceviz fidanları Toptan ve perakende olarak satışa sunulmaktadır. Eğer ceviz yetiştiriciliği konusunda kendiniz için büyük bir ceviz bahçesi kurmak ve bu işi kazanca dönüştürmek istiyorsanız Görkem Fidancılık‘tan sertifikalı ceviz fidanı sipariş verebilirsiniz.

Chandler Ceviz Fidanı Siparişi

Chandler ceviz fidanı Aynı zamanda Amerikan cevizi olarak da bilinmektedir. Halk arasında Çetnır ceviz fidanı olarak da anılan chandler ceviz fidanı dünyanın en verimli ceviz türüdür. Ülkemizde de yaygın olarak tercih edilen bu tür Türkiye iklimine en uygun olandır. Bu nedenle ülkemizin hemen hemen her bölgesinde ceviz yetiştiriciliği yapılmakta ve yetiştirilen ceviz türü olarak chandler ceviz fidanı karşımıza çıkmaktadır.

Ceviz fidanı seçimlerimizi yaparken bulunduğunuz bölgenin iklim koşulları elde edeceğiniz verimlilik için önemli olan bir diğer kriterdir. Fidan yetiştiriciliği konusunda önemli düzeyde deneyim ve tecrübe sahibi olan Görkem Fidancılık’tan dikim ve yetiştiricilik konusunda çok önemli bilgiler edinebilirsiniz. Detaylı bilgi için https://www.cevizfidancilik.net/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu