Moda

2023 Bayan Abiye Modelleri

2023 yeni sezon abiye modelleri belli oldu. Bu bağlamda hayatımızın her döneminde bizi karşılayan özel günlerimiz seçtiğimiz ortamda günün kutlanması, arkadaş çevremizle veya ailemizle yada sevgili ve eşimizle birlikte geçireceğimiz özel günün anısı insanlarda daha duygusal ve derin izler bırakması adına sizlere birbirinden şık 2021 abiye modelleri hakkında bilgiler vermek istedik. Bu özel günün seçilen kıyafetlerle süslenmesi ise insanların birbirlerine güzel veya hoş görünerek günün daha da anlamlandırılmasını sağlar. Bu anlamda hanımlar için 2021 bayan abiye modelleri birbirinden çeşitli ve hoş tasarımlarıyla gözleri büyülemektedir.

Özel Günlerde Abiye Tercihi

Kendi belirlediğimiz kutlamalara veya davetlere katılmadan önce mekanın havasına göre günlük kıyafetlerimizden farklı olarak uygun kıyafet arayışına gireriz. Buda bizim davete verdiğimiz değeri göstermemiz konusunu özetler. Seçilen kıyafet davetlere verilen önemin bir sembolü niteliğini taşımaktadır. Yakın çevremizin hayatında gözlenen değişiklikler ile bizlerde kutlamalara katılarak yakınlarımızın mutlu günlerinde yanlarında olduğumuz mesajını veririz. Seçtiğimiz kıyafetlerle de onların özel günlerine verdiğimiz saygıyı ifade ederiz. Bu doğrultuda bakıldığında bayanlar mekanın tasarımına göre abiye tercihlerinde bulunurlar.

Hangi Mekanda Hangi Abiye Modeller Tercih Edilmelidir?

Düğün Ve Nişanda Abiye Tercihi

Abiye bayan elbiseleri birbirinden farklı tasarımlar içeren ve her biri göz kamaştıran türdendir. Ancak herhangi bir abiyenin herhangi bir mekanda tercih edilmesi söz konusu olmamalıdır. Bu anlamda düğün ve nişan gibi davetlere saten veya polyester kumaştan tasarlanan abiye modelleri tercih edilmelidir.

Toplantı Ve Yemeklerde Abiye Tercihi

Toplantı ve yemekler daha çok ağır başlılık gerektirdiği için giyilen kıyafetin kumaş seçiminin böyle bir ortama uyum sağlaması gerekir. Bu sebeple toplantı ve yemeklerde şifon, saten veya ipek kumaşların tercih edilmesine özen gösterilmelidir.

Açık Hava  İçin Abiye Tercihi

Havadar bir alanda davete katılma sağlanıyorsa abiyenin renk seçiminde daha koyu renklerin tercihine dikkat edilmelidir. Bu doğrultuda siyah, neon, dore ve platin renkler abiyelerde genellikle modası geçmeyen renkler olarak kullanılır.

Kapalı Mekanda Abiye Tercihi

Bayan abiye modelleri tercihi kapalı alanlarda daha çok açık renkli abiyelerin kullanılmasını işaret eder.  Özellikle kapalı mekanın ışıklandırılmasından çok yararlanılmamış ise gözleri üzerinize çekmek için açık renklerin tercihi iyi bir seçim olacaktır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu