GüncelModaYaşam

2023 İlkbahar / Yaz Modası

2022 İlkbahar / Yaz Modası, havaların ısınması ile birçok kadının bu sene ne giyicez sorusunu akıllarına getirdi. Birbirinden iddalı renkler parçalar en son trendleri siz değerli Bilinçlikadin.com okuyucuları için derledik..

Güneş yüzünü göstermeye başladı ve kadınların güzellik ve şıklık savaşı kaldığı yerden devam ederken size vereceğimiz tüyolar ve senenin hit renkleri ve parçalarıyla plajlarda yürekleri hoplatacak, geçtiğiniz sokakları sallayacak ve girdiğiniz ortamlarda bakışları üzerinize çevirecek kombinleri sizlerin beğenisine sunuyoruz.

Şık giyinmek için çok paradan ziyade zevk sahibi olmak gerekir. Uyum içerinde kombinleyemediğiniz parçalarla rezil olma ihtimalinizide gözardı etmeyin.

2022 İlkbaharında öne çıkacak parçalar bahar ayına yakışır nitelikte rengarek çiçekli elbiseler, asil duran kadifeler, simetrik desenler, deriler, püsküller hepsini bu baharda oldukça görücez dar paça pantalondan bol paça pantalonlara da bu bahar geçiş yapıyoruz.

2022 yazında plajlarda nefesleri kesicek bikini ve mayolar şimdiden görücüye çıktı. Geçen seneler de olduğu gibi bu yaz da yüksel bel bikini altı ve mayolar gözde parçalar arasında, kırmızının her tonu bu sene çok moda olurken, siyah renkler, yazın rengi beyaz da kendine sahnede yer buluyor. Birbirinden iddalı mayolar ve bikinilerden derlediğimiz parçaları siz moda avcılarının beğenisine sunuyoruz..

Yaz ayında güzelliğinize güzellik katacak şıklığınızı tamamlayacak en trend takı ve aksesuarlar sizlerle..

Şık ve gösterişli olmanın yolu bizden geçer..

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu